Sušené mliečne produkty

Široký sortiment vláknin dokáže vyhovieť väčšine technických problémov v potravinárskom, farmaceutickom aj kozmetickom priemysle. Vláknina sa používa pre jej uznávaný nutričný aspekt, ako aj pre jej širokú funkčnosť.

Použitie vlákniny je v produktoch určené na vylepšenie ich textúry, výťažnosti, jemnosti, hydratácie, predĺženie trvanlivosti a čerstvosti, redukcie tukov, obohatenie produktov vlákninou z dietetického hľadiska. Tiež slúži ako nosič aróm, ako protispekavý a protihrudkujúci prostriedok, a má mnoho iných využití.

Cereálna vláknina

  • Pšeničná
  • Jačmenná
  • Ovsená

Strukovinová vláknina

  • Hrachová
  • Sójová

Ovocná vláknina

  • Citrusová
  • Jablková
  • Kakaová

Ultra-funkčné vlákniny

  • Mrkvová
  • Citrusová
  • Vláknina psyllium
  • Zmesi funkčných vláknin

Rozpustná vláknina

  • Akáciová